Oppdag Europa

Har du tenkt på hvor mange kulturer som finnes i Europa?

Du trenger ikke reise langt for å oppleve en helt annen kultur. YFU tilbyr utveksling til mer enn 25 land i Europa, noe som gir deg en unik sjanse til å ta VG2 i et land som har en spennende kultur, annet språk, men som ikke er langt unna.

Du kan velge et land hvor noen av de store språkene snakkes, som tysk, spansk, fransk eller engelsk. Eller du kan velge å få en mer unik språkkompetanse gjennom å lære deg ungarsk, italiensk, eller hvorfor ikke tsjekkisk? Kanskje du vil fokusere på film, musikk, sport eller naturliv? Da har vi skreddersydde program for deg som vil gjøre ditt VG2 år helt unikt.


3 grunner for å velge Europa:

1. Du kan møte de muligens mest interessante og festglade menneskene i Europa.

2. Du kan oppleve en helt unik kultur påvirket av over tusen år med kunst, musikk, ideer, filosofier og tradisjoner.

3. Lær et vakkert og tradisjonsrikt språk


YES – Young European’s Seminar

YES er en massiv interkulturell samling for utvekslingselever på slutten av utvekslingsåret. Møt over 500 YFUere fra hele Europa, treff gamle venner og bli kjent med nye. YES er den største YFU-samlingen i verden med over 500 utvekslingselever og over 100 frivillige. Deltakerne kommer fra over 30 land! På YES møter du andre som akkurat har fullført utvekslingsåret sitt, slik som deg,

Lær og utforsk hva det betyr å være en verdensborger, samtidig som du har det gøy med vennene dine.All møter, workshops og interaktive aktiviteter laget av YES-arrangørene lar deg utforske temaer relatert til hva det innebærer å være en verdensborger. Du vil også få tid til å slappe av og til å slå deg løs i fritidsaktiviteter, i YES Lounge og på YES-festen.

Skap YFU-spirit sammen med et stort internasjonalt team. På YES kan du være med å skape noe spesielt og unikt sammen med YFUere fra hele Europa. Du vil føle deg som en del av den internasjonale YFU-nettverket og bli inspirert til å holde motivasjonen gående også etter at du kommer hjem.

 


Les mer om vår satsning på Tyskland.